LOWA ACTIVE Team

De berg roept! Deze uitdrukking geldt voor bijna alle atleten van het LOWA ACTIVE team dat voornamelijk bestaat uit berggidsen, alpinisten, bergliefhebbers of oud-deelnemers van het DAV-expeditieteam voor jeugd. Velen van hen spenderen bijna al hun vrije tijd aan hun tijdrovende hobby, anderen echter proberen om van hun favoriete hobby hun beroep te maken.

Net als bij het CLIMBING team gaat het er ons bij LOWA niet alleen om om de leden te ondersteunen tijdens hun toeren en avonturen. Wij vertrouwen ook op hun meningen over en hun ervaringen met onze producten. Voor ons zijn zij de experten, want zij testen onze schoenen op verschillende soorten ondergronden gebruik, van ijs en rotsen tot expedities. En hierbij moeten de atleten natuurlijk ook op ons en op ons werk kunnen vertrouwen. Elke kleinigheid die zij tijdens hun avonturen als ongunstig ervaren, wordt door ons intensief onderzocht en wij zoeken vervolgens naar een betere oplossing. Zo ontstaan een solide partnership en een continue verbetering van onze schoenen.

Martin Feistl (c)Silvan Metz

Martin Feistl

Von jemandem der direkt am Ammersee südwestlich von München aufgewachsen ist, erwartet man häufig Hobbys wie Segeln, Rudern, Surfen oder Stand Up Paddling. Nicht aber bei Martin Feistl.

Jacqueline Fritz

Jacqueline Fritz

312 kilometer en 35.000 hoogtemeters. Dat zijn de cijfers van de tocht die Jacqueline Fritz op haar grote avontuur in 2016 heeft volbracht. Bijzonder aspect: ook van de partij waren haar twee krukken, want Jacqueline Fritz heeft maar één been.

Paul Klima

Paul Klima

Al sinds zijn prille jeugd is Paul Klima gefascineerd door de ‘koningen van het luchtruim’.

Fritz Miller

Fritz Miller

Al van kindsbeen af is Fritz Miller uit Reutlingen gefascineerd door de klim- en de bergsport.

Nina Schlesener

Nina Schlesener

Nina, of eigenlijk Christina, Schlesener is echt een kind van de bergen.

Volker Schöffl

Volker Schöffl

In zijn beroep als sportarts en sportorthopedist kan Volker Schöffl zijn twee passies - outdoorsport en geneeskunde - goed bij elkaar brengen.