LOWA ACTIVE Team

De berg roept! Deze uitdrukking geldt voor bijna alle atleten van het LOWA ACTIVE team dat voornamelijk bestaat uit berggidsen, alpinisten, bergliefhebbers of oud-deelnemers van het DAV-expeditieteam voor jeugd. Velen van hen spenderen bijna al hun vrije tijd aan hun tijdrovende hobby, anderen echter proberen om van hun favoriete hobby hun beroep te maken.

Net als bij het JUNIOR team gaat het er ons bij LOWA niet alleen om om de leden te ondersteunen tijdens hun toeren en avonturen. Wij vertrouwen ook op hun meningen over en hun ervaringen met onze producten. Voor ons zijn zij de experten, want zij testen onze schoenen op verschillende soorten ondergronden gebruik, van ijs en rotsen tot expedities. En hierbij moeten de atleten natuurlijk ook op ons en op ons werk kunnen vertrouwen. Elke kleinigheid die zij tijdens hun avonturen als ongunstig ervaren, wordt door ons intensief onderzocht en wij zoeken vervolgens naar een betere oplossing. Zo ontstaan een solide partnership en een continue verbetering van onze schoenen.

Stefan Danker

Stefan Danker

Hoe of waar begint een klimcarrière?

Tobias Karpinski

Tobias Karpinski

Tobias Karpinski is een halve exoot in het LOWA ACTIVE team.

Raffaele Sebastiani

Raffaele Sebastiani

Klimmen is voor de 27-jarige Raffaele Sebastiani niet alleen een sport, maar veeleer een manier van leven.

Fritz Miller

Fritz Miller

Al van kindsbeen af is de 32-jarige Fritz Miller uit Reutlingen gefascineerd door de klim- en de bergsport.

Nina Schlesener

Nina Schlesener

De 32-jarige Nina, of eigenlijk Christina, Schlesener is echt een kind van de bergen.

Volker Schöffel

Volker Schöffel

In zijn beroep als sportarts en sportorthopedist kan Volker Schöffl zijn twee passies - outdoorsport en geneeskunde - goed bij elkaar brengen.