LOWA ACTIVE Team

De berg roept! Deze uitdrukking geldt voor bijna alle atleten van het LOWA ACTIVE team dat voornamelijk bestaat uit berggidsen, alpinisten, bergliefhebbers of oud-deelnemers van het DAV-expeditieteam voor jeugd. Velen van hen spenderen bijna al hun vrije tijd aan hun tijdrovende hobby, anderen echter proberen om van hun favoriete hobby hun beroep te maken.

Net als bij het CLIMBING team gaat het er ons bij LOWA niet alleen om om de leden te ondersteunen tijdens hun toeren en avonturen. Wij vertrouwen ook op hun meningen over en hun ervaringen met onze producten. Voor ons zijn zij de experten, want zij testen onze schoenen op verschillende soorten ondergronden gebruik, van ijs en rotsen tot expedities. En hierbij moeten de atleten natuurlijk ook op ons en op ons werk kunnen vertrouwen. Elke kleinigheid die zij tijdens hun avonturen als ongunstig ervaren, wordt door ons intensief onderzocht en wij zoeken vervolgens naar een betere oplossing. Zo ontstaan een solide partnership en een continue verbetering van onze schoenen.

Tobias Karpinski

Tobias Karpinski

Tobias Karpinski is een halve exoot in het LOWA ACTIVE team.

Paul Klima

Paul Klima

Al sinds zijn prille jeugd is Paul Klima gefascineerd door de ‘koningen van het luchtruim’.

Josef Pfnür

Josef Pfnür

Josef 'Steno' Pfnür ziet zichzelf niet per se als pure sportklimmer, daarvoor zijn de interesses van de 25-jarige uit Schönau am Königssee in Berchtesgaden te veelzijdig.

Nina Schlesener

Nina Schlesener

De 32-jarige Nina, of eigenlijk Christina, Schlesener is echt een kind van de bergen.

Xaver Mayr

Xaver Mayr

Wie afkomstig is uit de omgeving van Garmisch, met de bergen voor de deur, kan eigenlijk niets anders worden dan bergsporter.