LOWA JUNIOR Team

Geen enkele professionele sporter zal ontkennen dat hij ooit klein begonnen is. Maar voor hij aan de top staat, moeten er eerst heel wat trainingsuren worden afgewerkt. En dat niet alleen: ook financieel zijn competitiesporten een serieuze uitdaging. Denk maar aan lidmaatschapsgeld, materiaal of reiskosten naar de wedstrijden. En dat kan snel oplopen. Omdat wij bij LOWA graag willen dat geëngageerde (wedstrijd-)klimmers zich tenminste een paar jaar een beetje meer op hun passie kunnen concentreren, ondersteunen wij dit jonge talent met heel veel plezier. Wij willen uiteraard niet alleen een gewone sponsor zijn. Wij zijn op zoek naar wederzijdse ondersteuning. De ervaringen die de atleten met onze producten opdoen, zijn zeer belangrijk voor ons. Want door hun feedback weten wij wat onze schoenen kunnen presteren en waar we nog verbeteringen kunnen aanbrengen. Alle meningen en voorstellen voor verbetering van de atleten vloeien bij ons actief mee in de productontwikkeling.

Yannick Flohé

Yannick Flohé

Al meer dan 10 jaar lang behoort de klimsport tot het leven van de 17-jarige Yannick Flohé uit Essen.

Emilie Gerhardt

Emilie Gerhardt

Klimmen is één van de grote passies van de 17-jarige Emilie Gerhardt uit Pforzheim (Baden-Württemberg).

Emma Lorenz

Emma Lorenz

Dat een zo kleine beslissing een zo ingrijpende verandering in het leven tot gevolg kan hebben, had Emma Lorenz niet gedacht in 2013.

Christoph Schweiger

Christoph Schweiger

Al op 4-jarige leeftijd rook Christoph Schweiger voor het eerst aan het klimmen toen zijn vader hem meenam naar de sporthal.