Win een actieve familievakantie in de Harz met Lowa

Kans maken op een actieve familievakantie in de Harz én een paar warme Lowa Cold Weather Boots voor het hele gezin?

Nu de temperatuur langzaam daalt tot onder het vriespunt, gaat ons winterhart sneller kloppen. Want wat is er beter dan de kou te bedwingen met je warme Lowa Cold Weather Boots aan je voeten? In samenwerking met de regio en “Hotel Alte Münze ****” geven wij daarom in de maand december een actieve familievakantie in het Duitse "Harz" weg. Lees snel verder wat je kan winnen, hoe je kan meedoen en wat deze regio allemaal te bieden heeft!

Wat kan je winnen?

Deze actieve familievakantie bestaat uit:

  • 4 overnachtingen in het „Hotel Alte Münze****“ in de Harz incl. ontbijt*
  • Actieve belevingen (Dagkaart ErlebnisBocksBerg & 4-dagen HarzCards) voor 2 volwassenen en 2 kinderen
  • Voor elk gezinslid een paar gloednieuwe Lowa Cold Weather Boots
Wat moet je doen?

Meedoen is heel eenvoudig! Ga naar de website www.harz-lowa.nl, vul je gegevens in en je maakt automatisch kans. De winnaars krijgen de eerste week van januari persoonlijk bericht.

De Harz - Plezier voor het hele gezin!

Voor een korte of lange vakantie, met een veelzijdigheid aan recreatieve en actieve belevingen, dat is een vakantie in de Harz! Meer dan duizend jaar hoorde men de mijnwerkers in de dieptes van de bergen zwoegen en ook nu nog ontdekt men de traditie van de mijnbouw in de Harz. Beleef tijdens deze familievakantie, spannende momenten in de bezoekersmijn Rammelsberg tijdens rondleidingen boven en onder de grond. De Harz is een open boek met verhalen over burchten en kastelen, die de glans en glorie van weleer vertellen. Talrijke musea openbaren historie, handwerk en techniek – spannend en aanschouwelijk animeren ze om te ontdekken, te beleven en te proberen. Maar ook de natuur in het noordelijkste middelgebergte in Duitsland heeft voor groot en klein veel te bieden. Interessante wandelwegen met mee-doen-punten en spannende routes door een afwisselend landschap zorgen voor een wandelbeleving met veel plezier. In de wintermaanden verandert de Harz in een wit wintersprookje. En ook in deze tijd van het jaar is actie en plezier gegarandeerd. Talrijke alpine skigebieden nodigen beginners, gevorderden en snowboarders uit om hun kunsten te tonen. Rodel- en snowtubing-banen zorgen voor een bijzondere beleving in de sneeuw.
nl.harzinfo.de

****Hotel Alte Münze, Goslar

Overnachten doen de winnaars stijlvol en gemoedelijk midden in een historische ambiance van houten vloeren en vakwerk. Het 4 sterren Romantik Hotel Alte Münze bevindt zich in een rustige steeg in de buurt van de markt in het historische centrum van Goslar. In de voormalige “Münzprägestätte“– een werkplaats waar de munt werd geslagen – uit 1509 – geniet het gezin van het rijk gedekte ontbijtbuffet en de hoteltuin, die direct aan het park “Münzgarten” ligt.
hotel-muenze.de

De perfecte schoen voor de winter

Pasvorm, isolatie en goede grip in sneeuw en modder maken de Cold Weather Boots de perfecte partner voor uitgebreide winterwandelingen, ideaal voor in de Harz. Kou en nattigheid hebben bij deze modellen geen kans. Uw klanten maken kans om de LOCARNO ICE GTX® MID te winnen! Deze stijlvolle winterschoen vol functionele details vormt een trendy eyecatcher in de stad en in de natuur. Daarvoor zorgt niet in de laatste plaats de state-of-the-art zooltechnologie Vibram® Arctic Grip.

* De prijs is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte en is op basis van beschikbaarheid.